lauantai 27. huhtikuuta 2013

19 v.

Nyt on amerikkalaiset synttärit koettu ja oon virallisesti vanhus! Viimeistä teinivuotta siis eletään ja tuntuu jo ikälopulta!! Hillary ja David järjesti hyvin onnistuneet synttärit joista oon tosi kiitollinen. Ne oli selvästi nähnyt aikaa ja rahaa niiden järkkäämiseen. Kuvista voi hyvin nähdäkin, että meno oli hyvin railakas... Hävettää, koska tavaraakin hajosi... Kiitos pojat <3 Onneksi ne ei kumminkaa syyttänyt mua asiasta, koska yritin sanoa ja komentaa niitä. Tarjolla oli miljoonaa laatua erilaisia sipsejä, kanan koipia vai kuinka niitä kuvailis, makaroonisalaatteja, limsaa, root beer, cupcakes, keksjä ja tosi nam suklaaakku, jonka  Hillary koristeli itse. Paikalla oli hostien lisäksi Lisa, Caylee, Mason, Daani, Zak, Ceres, Tyron, Jesse, Tina, Justin, Janee, Dax ja Bailey. Grant tuli käymään myöhään illalla töidensä jälkeen vaan Connor ja Joseph lähikavereista puuttui.
Hillary lainas meille asusteita ja otettiin paljo pelleilykuvia :D Hauskaa oli!
It's cohesive! (älkää kysykö.... Tyronin insidejuttu)
                                                                Don't mess with us!
Vaihtariduo! Espanjalainen Daani, joka pyörii meidän kans aina joskus. Se asuu mun kaverin Jessen luona.
Hehee mun lätkäkaveri Zak. MUUTEN!! OKC Baronsit pääsi play-offeihin AHL:ssä joten yritetään Zakin kans päästä kattomaan :P 

Mitä täälä tapahtuu??

Nyt ku näitä kuvia kattoo niin voi elämä ku mulla onki sairaita kavereita :D
Pojat pamahti paksuksi?!
 Pelattiin crazy bridge nimistä korttipeliä, jona opin viime Jouluna Georgiassa. On muuten loistava ryhmäpeli ja hyvä tapa tutustua uusiin ihmisiin, koska pelin aikana pelataan jokaisen pelaajan kanssa eri pöydissä. Mä niin opetan tämän sitte Suomessa!

 
 Kaikki laulo mulle onnittelulaulun ja olo oli ku 10v. taas haha 
Nam hyvää kakkua!
                           Tietenki nolasin itteni ku en saanu kynttilöitä millää sammumaan....

Seuraavana päivänä eli lauantaina olikin sitten kauden viimeinen lentopalloturnaus. Toisaalta oli ihan kiva, että se loppu ku meni niin järki aina joskus tohon seuran toimintaan, mutta sitte taas aika haikeelta ku ehdittiin jo puoli vuotta pelata yhdessä. Sain sieltä kahs hyvää kaveria Lisan ja Hannahin. WOW ihme tapahtui nimittäin voitettiin eka peli?!?!?! Uskomatonta! Ei siis millää pahalla, mutta niin :D Tai eihän me enää niin huonoja onneksi olla oltu ku ekas turnaukses sillä ollaanhan me saatu päälle 20 pinnaa muutamas muussakin pelissä haha.

                                                                     Sekopäät :P
                                                                     Lisa ja Hannah :)
Koko joukkue :) Lukuunottamatta kolmea pelaajaa, jotka vaan kesken kauden päätti lopettaa ja jättää muut pulaan... Onneksi saatiin apuja nuorempian joukkueesta.
                                             Mä en kyllä osaa sanoa mitä tässä tapahtuu :D
                 Lisa oli aina niin katkera tuosta pinkistä liberon paidasta :D En sinänsä syytä moista...


            Maailman kuumin lentopalloasu...Täälä on kuulemma muotia noi pitkähihast pelipaidat :D

             Tänään on prom-tanssit! Postaan siitä sitte taas enemmän seuraavassa päivityksessä :)


2 kommenttia:

  1. hahah vähä näyttää railakkaalta toi meno su synttäreil :----) fiksun näköstä porukka hahha xd ps. aika kuumis toi espanjalainen. dyydydyy ei mulla tässä muuta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha no joo oli kyllä :D hajos enemmän tavaraa ku mun bileis kurikas xD ja joo onhan se haha

      Poista