keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Double Wolf Dare Week

Ekaksi pahoittelen, etten ehtinytkään päivittää viikonloppuna... Joulun jälkeen mun sosiaalinen elämä plus muut menot on kaksinkertaistunut joten hiihdän koko ajan jossan. Double Wolf Dare Week oli ehdottomasti paras kouluviikko tähän asti!! Eli viikon ideana oli kerätä rahaa veteraaneille, jotka on menettäny jonku raajan sodassa. Koulussa järjestettiin erilaisia assemblyja joihin piti ostaa pääsylippuja.Meillä oli  opettajien talent show, mr. DWDW(jätkien missikisat), boy bands(jätkillä omat tanssiesitykset esim. Justin Bieberin biiseihin. Se ei ollu siis vakavahenkinen ja se meniki ihan pelleilyksi haha), sit oli myös deittipalvelujuttu ja paljon muuta hauskaa. Joka assemblys sai kyllä nauraa. Aulassa myytiin myös teemaviikkoon liittyviä T-paitoja, minkä itsekin ostin. Jotkut oppilaat kuuluu ns. ugly men-ryhmään kuten mun kavereista Justin, Grant ja Jesse. Ne teki "dares" rahaa vastaan. Niiden piti mm. juoda lämmintä maitoa, sheivata kaunalokarvoja jesarilla, syödä matoja ja ruuantähteitä etc.. Joka päivälle oli oma pukeutumiskoodi. Kaikkilla ugly man tyypeillä piti olla sellanen iso sinipunavalkonen hattu päässä jotta ne tunnistais. Muutenki tunnit oli ihanan rentoja, eikä meillä ollut paljon kouluhommia. Enkun ja historian tunneilla katsottiin leffoja. Ei sitä turhaa sanota, että DWDW on vuoden paras tapahtuma.
         Viikon ohjelma ja pukeutumiskoodit :)
                                                                       Camo Day!
             Ekasta assemblystä :) Rumpalit soitti kaikkia hittibiisejä. Vitsit ne on muuten taitavia!

                                                                   Luokkakilpailuja
Jesse & Janee :) Tuossa samassa paikassa midän jengi syö aina lounaan. Käytävä rules ruokala sucks!
Ceres :) Meidän viikon teemana oli muuten Nintendo niiku taustasta näkyy. Kaikki käytävät oli koristeltu noin. Vaivaa oli selvästi nähty!


                                                          My ugly men haha (Grant & Justin)
                                             Mason halus välttämättä tunkea kuvaan haha
Tämä kuva on ruokalasta, jossa kaikki "dares" tapahtu. Pojat sielä just syö matoja NAM!! Kohtalonpyörää pyörittämällä sai tehtävän, mikä piti suorittaa. (näkyy vähä heikosti oikeassa yläkulmassa)
Kuorokaveri :) Niinku kuvasta näkyy niin päivän teemana oli pj pants ja DWDW-paita. Voin kyllä myöntää, että oli ehkä mukavin kouluasu ikinä. Ei mikää ihme, että tyypit kulkee koulus pyjamis!
                             Yks ugly man menetti afronsa haha. Sori tarkkuus vähän kärsi...
More ugly men....Ton maidon juomisen jälkeen toi poika oksensi vaikka kuinka monta kertaa :D Ei siinä.....
                                                          Tämä on luokkakilpailusta myös
                                                              Senioreiden katsomo :)
Scott  & Ceres
 Summa joka saatiin kokoon yritysten tuella ja muilla koulutempauksilla. Ei paha! 


 Sunnuntaina oli mittarissa melki +20, joten päätettiin Ceresin kanssa mennä meidän naapuruston lammelle.                                                                            Ääliöt!

Trifth shop style haha

Tähän loppuun ajattelin vielä kertoa yhdestä jenkkiläisestä "muoti-ilmiöstä". Eli siis täälä nuoret tai oikeestaan vaan tytöt laittaa reppuihin tuollasia koristekoteloita, joissa on sisällä käsidesiä :D Tietenki munki piti ostaa sellanen, koska kaikilla muillaki on. Tollasia koteloita on vaikka minkälaisia. Eri värejä ja malleja ja jopa eläimen muotosiaki. Käsideseihinki on lisätty hajusteita ja niitä on monenlaisia. Eli siis valinnanvaraa on.Mun käsidesi haisee joltain trooppiselta hedelmältä. Kaikkia nämä täälä kans keksii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti