perjantai 1. maaliskuuta 2013

Hei pöö moi pitkästä aikaa! Tänne kuuluu hyvää niiku aina :) Nää mun tekstit sitte hyppii miten sattuu, joten koittakaa kestää. Takana jo kaksi lentopalloturnausta. Ne on ollu aika samanlaisia kun Suomessa. meillä ei oo varsinaista sarjaa, vaan ihan erillisiä turnauksia. On ollu tosi kiva pelata, mutta mun perrymykseski joukkueen taso ei ookkaa niin hyvä ku olisin olettanu...Turpiin on tullu joka pelis ja voi taivas ku se peli on ailahtelevaa :D Itku tulee... No saapahan pelata ja onhan meillä toki niitä onnistumisiaki. Viime turnaus oli Tulsassa ja melkein voi tettiin era, mutta hävittiin sitte 25-27. Ilokseni oon huomannu, että toi hyökkäyspuoli on parantunu mun osalta vime kaudelta.

                                Mulla oli parhaimmat kannustajat ekassa pelissä! Ihanat :)
 Ystävänpäiväksi leivoin kavereille ja tietenki jenkkien tapaan valmisjutuilla. Toi pussi makso dollarin ja siihen piti lisätä vaan kuppi vettä :D

                                            Muistakaa, ettei sitä raakaa taikinaa saa syödä...
                                        Aika rumia tuli, mutta onko sillä ulkonäöllä niin väliä xD

Täälä ystävänpäivä on selvästi isompi juttu. Poikaystävät, ja kaverit antaa kukkia, nalleja ja suklaarasioita. Mäki sain ruusun ja keksirasian!! Tyron ja Dax on parhaita! :)

Viime viikolla  meillä oli snow day, minkä takia koulut suljettiin ja meillä oli kiva extralomapäivä keskellä viikkoa. Ois ollu kuulemma liian vaarallista ajella kesärenkailla kouluun. Kelpaa! Oli ehkä miellyttävin tunne ikinä, ku Hillary tuli herättämään aamulla et laitappa  herätyskello pois päältä. Oli vaan vähä outoo ku neljältä yöllä heräsin ukkosmyrskyyn ja kuudelta oliki jo lunta maassa.  Aika säälittäväähän se lumi oli ku alko heti sulaa pois... Tää sää on oikeesti niin järkevä täälä :D Sain nukkua pitkään ja illalla menin kattomaan Identity Tefth leffaan kavereiden kans.


Yks päivä menin Hillaryn ja Ceresin kanssa kiinalaiseen ravintolaan syömään. Oli muuten hyvää ja osasin jopa käyttää puikkoja haha.

Viime sunnuntaina menin elämäni ekaa kertaa pelaamaan paint ballia. Se oli niiku Jackin synttärit osa kaksi. Oli niin siistiä! Pakko päästä kyllä uudestaan. Muita tyttöjä ei pahemmin kiinnostanu, joten oli aika äijä olo yhdeksän jätkän keskellä :D Olin positiivisesti yllättynyt, etten ollu aiva säälittävä ja jätkätki kehu, että olin jopa ihan hyvä. Kyllähän se vähän sattu, mutta ne mustelmat oli kaikki sen arvosta haha.

Tää oli nyt vähä tällänen lyhyt päivitys anteeksi...Nyt meillä on koulussa Double Wolf Dare Week ja ajattelin selittää siitä sitten  tarkemmin viikonloppuna :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti