keskiviikko 6. helmikuuta 2013

I Don't Wanna Leave!

Kiirettä on taas pitäny! Hengissä silti oon. Oon tullu siihen tulokseen, että yritän pidentää vaihtoa muutamalla extraviikolla! Kun nyt kerranki tänne oon tullu, niin miksipä ei :) Vanhemmille käy ja hostitki oli enemmän ku ilosia. Mun viisumi on voimassa 20.6 asti ja alkuperänen lähtöpäivä olis jo 26.5. Se olis liian pian ku kouluki loppuu vasta 22.5. Muutamalla extraviikolla saisin hengailla kavereiden kans ja ehtisin tehdä hostienki kans reissun Floridaan!! Intolta sanottiin, että pitäis ottaa huomioon myös, koska vakuutus päättyy. Tarkistin asian ja se loppuu jo 6.6.... No ei auta ku pidentää. Lopullisen päätöksen tästä tekee mun jenkkijärjestö. Uskoisin, ettei niillä oo mitään mun jäämistä vastaan. Tämä aika menee ihan liian nopeeta! Nyt en enää haluaisi jättää tätä elämää täälä. Ajatuski palaamisesta Suomen pelottaa, koska oon ollu niin kauan täälä jo. Oon niin onnellinen täälä ja tästä on tullu mulle toinen koti. Elämäki on muuttunu kulttuurin ja ympäristön takia tosi paljo...  Hirvittää kun ajattelenki lukion vipaa vuotta, kirjotuksia ja muuta...Oon saanu niin paljo mahtavia ystäviä ja koko ajan saan lisää. On outoa olla "suosittu", koska niin moni halauis aina hengailla. Suomessa mä olin se järjestäjä, joka suunnitteli tapaamiset ja käski porukkaa koolle. Nyt mua kaivataan joka paikkaan :D Muistan kuinka ärsyttävää oli aluksi hankkii niitä kavereita. Itse piti olla niin aktiivinen ja tuntu, ettei ketää ees kiinnostanu. Hostienki kans oon läheisempi koko ajan enemmän. Ainahan me ollaan toimeen toki tultu, eikä vieläkää oo ollu kriisejä. Se oikeesti tosi ihme! Yleensä hostvanhempien ja vaihtareiden välillä on joskus ongelmia. David ja Hillary hoitaa kyllä hyvin tän isosisarusten roolin... Aina saan kuulla härnäämistä kaveripojista ja olemattomista poikaystävistä xD Jutellaan paljon ja vaihdellaan kuulumisia joka päivä. Meillä on aina hauskoja keskusteluja mun high school dramasta, jota täälä kyllä aina välillä on. Ei välttämättä aina mulle, mutta muuta dramaa täälä onki ihan tarpeeksi. Viime viikolla koulussa oli tappelu yksien siskojen välillä haha. Nykyään käydään salilla yhdessä ja katsotaan iltasin American Idolia. Viime viikolla tuli jakso Oklahomasta! Naurettiin ku sai taas huomata kuinka lande osavaltio tää onkaa :D Cowboy bootsit, hatut ja aksentti ja paketti on valmis!

Viime aikoina aika on kulunut kavereiden kanssa hengaillen. Ollaan katottu paljon leffoja, pelattu four squarea taas ja muuten vaan pyöritty porukalla. Oon ollu myös poikien kans parkourjuttujen paris. Ceresia ja Baileyta noi jutut ei oikein kiinnosta ja taidan ollakki ainut erilainen nuori. Jenkkikamujen mielestä oon vähä tomboy eli poikatyttö. Mitäää? No en kyllä :D Jos oon niin sitte on jotain kyllä tapahtunu. ehkä nää jenkkitytöt on vaan erilaisia tai seura tekee kaltaisekseen. Apuaa! Viime perjantaina mentiin Bricktowniin ja Jack yritti sinnikkäästi opettaa mulle wall runin perusteita. Kuulemma pärjäsin yllättävän hyvän ja jotain korvan taakse jäiki haha. Kyllä mä vielä Halppiksen katolla vedän parkouria ku tuun Kurikkaan. Tai sitten ei... Huomenna ehkä salille taas ja yritän opetella sitä backflippiä. Saa nähdä kuinka niillä riittää kärsivällisyys opettaa mua! Lauantaina pidettiin sleepover taas Ceresilla niin ku tavallista. Jotku porukasta lähti kotiin, mutta mä, Jack, Ceres ja Tyron valvottiin kuuteen asti aamulla ja puhuttiin "henkeviä" keskusteluja. Kaheksalta pitiki jo herätä ja lähteä kotiin, koska kirkkoon piti ehtiä yhdeksäksi. Oon jo tottunu, että sunnuntai on koomapäivä haha. Eilen painiskelin vaan yhden kouluhomman parissa. Hillary auttoi onneksi paljon. Tehtävänantona oli esitella Arthur Millerin näytelmän The Crucible(käsitteli noitavainoja) ja McCarthyismin(kommunistivainot) yheyksiä. Meidän piti myös esitella joku Blacklisted henkilö. Estelmä meni hyvin ja opettaja oli oikein tyytyväinen. Se niin kehui kuinka mahtavasti meni ku ottaa huomioon, että en oo kotosin USA:sta. Huomasin itekki ku luin sitä, että luin aika nopeesti. Toki sönkkäsin aina jossain välissä, mutta se ei haitannu. Tänään maanantaina tulin koulusta ja skypetin rakkaan Marissa-kaverini kanssa <3 Voi ku onki ikävä! Sen jälkeen lähdin Baileyn kanssa lenkille, koska pihalla on ollu tosi hieno sää tänään. Aurinko paistoi ja jotain +18 lämmintä. Ei paha! Harvemmin oon ollu t-paidalla helmikkuussa. Nyt vielä juoksulenkille se on mo ja hyvää yötä!4 kommenttia:

  1. aaaaaaw ihanaa mäki pääässy postauksee :):):)khihiih mullaki nii ikävää<3 varsinki eilise skypetykse jälkee ;(

    VastaaPoista
  2. TARKOTTAAKS TÄÄ ET KO MEET FLORIDAA M´NI MEET EHKÖÄ WIZARDUING WORLFD OF HARYR PPOTEER OMFG??????? KOSKA JOS NII SSATT EHKÄ MULTA OSTOSLISTAN!?!!?"#=

    VastaaPoista