perjantai 25. tammikuuta 2013

:)

Ajattelin taas alkaa kirjottelemaan useammin. Voi olla,että ajatukseski se jää, mutta aina voi yrittää :D Tuntuu niin pahalta ku näkee et kävijöitä käy, mutta mulla ei oo uutta materiaalia... Joten yritän parantaa tapani, jos vaan kiireiltäni ehdin.
Olin kolmannen kerran OKC Barons AHL-peliä kattomas. Pettymykseski Hartikainen ja Tyrväinen oli lähteny änäriin ku se alko juuri :( Onneksi sinne  oli tullu kumminki yksi Suomen edustaja lisää, Toni Rajala. Kyllä se pelata osaa, vaikka pienikokonen onki. Ainaki se luisteli tosi nopeeta. Hypin ja pompin riemusta, ku se teki maalin!! Valitettavasti turpiin tuli lopuksi, vaikka tämä peli oliki 10x parempi ku viime kerralla .Miksei ne voi aina pelata noi oranssisiniset paidat päällä? Musta noi on paljo hienommat ku valkoset.


 Menin peliin Zakin kanssa, jonka oon tavannu governmentin tunnilla. Oli kivaa olla kattomas peliä sellasen kans, joka on itsekin kova lätkäfani. Zak antoi mulle oman pelipaidan, koska se oli saanu ilamaseksi kaks paitaa eikä tarvinnu sitte enää toista :) Ei olla ennemmin nähtykää koulun jälkeen, joten meillä riitti paljon juteltavaa. Tuli hyvä mieli, ku se niin kehui mun enkkua. Jee!! Se oli itse asias toinen ihminen samalla viikolla, joka kehuu et puhun "fluent English". Tollasesta tulee aina niin iloseksi, koska mä en ainakaa ite huomaa sitä kehitystä ja välillä on tuntunu, että enkku on ihan samanlaista ku tulin tänne.
Puhuin viime postauksessa siitä vihreestä "lannotenurmikosta", niin täs on nyt esimerkki siitä kuinka meidän pihat eroaa haha. Ehkä tuon tän Suomeen mukanani. Tai sitte en xD
PUISSA ON JO SILMUJA JA NYT ON TAMMIKUU??? WHAT?! No joo eilen menin juokseen lökärit ja huppari päällä, mutta meinasin kuolla, koska tajusin shortsien ja t-paidan olleen parempi idea... No sitte huomasinki, että ulkona oli +19. Ei voi silti sanoo, et täälä ois kesä, koska tänään on ollu +4. Tää on kyllä häröä :( Ens viikollapitäis olla yhtenä yhtenä päivänä jopa +26?! Toki seki varmaan muttuu vielä monta kertaa. Oon niin excited, koska talvi on täälä niin ruma ilman lunta. Kuulemma ei taida tulla lumipäiviä tänä vuonna ollenkaa. Yhtenä vuonna koulu oli viikon kiinni lumen ja jään takia.

Orvokit on ollu kukkapenkis marraskuusta tai joulukuusta asti. Vieläki on hengis, vaikka miinuksen puolella on käynykki ja luntaki tuli yhtenä päivänä :D

Mulla alko Joulun jälkeen uus kurssi textile apparel assembly. Se tuli governmentin tilalle hallelujah, koska se kurssi ei kyllä ollu helpoimmasta päästä. Ymmärsin  counselorin puheista, että se pitäis sisällään käsitöitä.(toisaalta aika naurettavaa, että mä valitsin käsityöt, koska oon siinä niin käsi :D) Nooooh just kidding! Puolet kurssista puhutaanki väreistä, pukeutumisesta, ja MUODISTA. Hahahahah mä jollain muotikurssilla xD Kuolen nauruun! No onpahan uus kokemus ja huomasin kyllä jo nyt, että opinpahan ainaki uusia sanoja. Välillä kyllä mietin, että mitä mä sielä teen... Tunnen itteni ulkopuoliseksi ku kaikki muotitietoiset viittaa aiva onnes ja huutelee, mikä on nyt in tällä hetkellä. No en minä tiedä tuollasia! :D Tai ehkä jotain, mutta säälittävän vähän. Tulee mielenkiintosta.

Pian eka lentopalloturnaus! Ää en malta ootttaa! Se on 16.2 lauantaina täälä Oklahoma Citys.Aluksi oli rehellisesti sanottuna paniikki, koska tuntu et kukaa ei osannu mitää ja kaikki harjotukset oli yhtä säätämistä Nyt ollaan saatu vähä jujusta kiinni ja välillä se jopa näyttääki siltä miltä pitäis. Tänäänki oli niin kivat treenit! :) En varmaan pääse samaan kuntoon ku viime kautena Suomes, koska meillä on täälä säälittävästi harkat vaan kerran viikossa... No onneksi pääsee kumminki pelaan ja kai se pääasia on et ois kivaa. Välillä menny sukset vähä ristiin ton klubin kans... Sanoo asioita, mutta sitte tekeekin toisin. Klubin johtaja tuli kysymään multa treenien jälkeen, et eikö Lasse Viren ookki suomalainen. Siinä vaihees olin aiva suu auki, et kuinka se sen tiesi. Viren on kuulemma ollu sen esikuva nuorena ja kannusti sitä juoksemaan :D Siistiä!

4 kommenttia:

 1. Aattelin osaisitko kertoo millane on se Inton haastattelu, et onks ne kovin tarkkoja just vaik englannin osaamisen suhteen et hyväksyykö ne sit ohjelmaa vai ei?:D Ja sit ois viel toineki kysymys, ni ootko koulussas juniori vai seniori?:) Sori vaivasta, mut paras tapa saaha lisätietoo on varmaa kysyy iha teiltä vaihtareilta!:D Tosi kiva blogi muute!:)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :) Inton haastattelu oli mun mielestä tosi kiva. Jännitin aivan turhaa! Joten don't worry. Haastattelija kyseli muutamia kysymyksiä ja pari oli englanniksi. Oli tosi rentoa, koska haastattelija sano siinä enkunkielises osios, että jos et muista englanniksi niin sano suomeksi :D Kysymykset oli ihan perus mitä harrastat, mitä teet vapaa-ajalla, miten kuulit Intosta, minne haluaisit vaihtoon jne.Sain haastattelus tosi paljo uutta infoa järjestöstä, säännöistä ja yleensäkki vaihdosta. Pidin sitä tärkeänä juttuna. Sielä sai myös kysyä omia kysymyksiä, jos jokin asia oli epäselvää. Heti haastattelun jälkeen, mulle sanottiin, että pääsen mukaan ohjelmaan. Oon seniori eli koulun vanhimmassa ikäluokassa. "valmistun" muiden tavoin toukokuussa. Vähän jännää kun saa sen oman kaavun ja hatunkin. Perjaatteessa en valmistu aiva 100%, vaan se on vähä niinku diplomi.Eikä tämä todellakaan ollu mitään vaivaa! Vastaan ihan mielelläni kysymyksiin :)

  VastaaPoista
 3. Hei kiitos paljon täst tiedosta!:D Aloin jo vähä stressaamaa ko siellä järjestön sivuilla luki, että haastattelussa halutaa saaha selville hakijan kyky ymmärtää ja ilmaista itseään englanniks tai jotaki sellasta, että sit jos ne painottaaki sitä hyväksymistä enimmäksee just siihe:D En oo siis iha varmasti vielä lähössä vaihtoon, mut jos lähtisin ni varmaanki just Inton kautta ja ois kyl iha tosi hienoo päästä siel koulus sit senioriks ja päästä just siihe graduation tilaisuuteeki, et onnea siulle ko pääset kokemaa sen!:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos ja joo ei mitää :) Mut tosiaan älä stressaa. Mä oon ollu aina ujo puhumaan enkkua ja jännitin tosi paljo, mutta se oli ihan simppeli juttu. Ainahan sä voit hakea ja sitten miettiä vielä. Mun vaihtovuosi on ollu mahtava ja nyt tuntuu etten ees haluaisi palata Suomeen... Tietenki jokasella on aina omakohtaset kokemukset, mutta mulle tämä on ollu paras päätös minkä oon tehny :)

  VastaaPoista