tiistai 28. elokuuta 2012

Howdy!

Haha oon nauranu aiva onnes Hillaryn ja Davidin kans ku näytin niille vähä Dudesons-pätkiä :D Nyt ne ei ainakaa tuu ikinä Suomeen! Soitin niille myös suomalaista musiikkia. Nyt siitä onki tullu jo perinne, koska kuunnellaan melki aina musiikkia ku laitetaan ruokaa. Kuunnellaan Hillaryn kans aika samanlaista musiikkia ja se ehdottiki et mentäis TRAININ KONSERTTIIN!! No todellaki mennään! :P Ne tulee kai ens kuus tänne Edmondiin. David ja Baileyki tulee :) Tietenki riippuu vielä siitä, et paljo liput maksaa ja sopiiko päivän aikatauluihin. Jee jee!


Lauantaina koin elämäni ekan kunnon kunnon ukkosmyrskyn. Ei Suomen säälittäviä myrskyjä voi edes verrata näihin myrskyihin täälä. Välähteli ihan koko ajan, ja mun koko huone oli aiva valaistu, vaikka oli kahdet verhot kiinni. Oli aika pelottavaa, ku ei oo tottunu tuollasiin :D Välähteli muutaman sekunnin välein. Mulla oli tunne niiku olis ollu kauhuleffas, koska ne salamat oli yhtä suuria, ku leffois! Tollaset myrskyt on kuulemma aika yleisiä täälä Oklahomas. Telkkariski oli joku varotus, että myrsky on tulos. No kyllä mä nuo kestän kunhan ei tulis tornadoja. Kuulemma Oklahomas on eniten tornadoja maailmas, jos netin tietoihin on luottamista. Meillä on kouluski tornadosuojattuja luokkia, mihin pitää mennä, jos tornado tulee. Hillary sano, että se on kerran menny kenkäkomeroon, ku naapurustos tuli hälytys :D Pitää mennä kuulemma talon sisimpään huoneeseen, ja mahdollisimman kauas ikkunoista. Täälä naapurustos onki tehty kattorempat viime kevään tornadon takia. Täälä tornaoja tulee yleensä keväällä. No toivottavasti ei mun aikana!!

Sunnuntaina olin ekaa kertaa kirkossa ja jossain nuorten ryhmäs. Meen niihin tietenki, koska se kuuluu perheen tapoihin. En mä ny voisi oikeen sanookkaa, että emmä ny taida tulla :D Onhan se toisaalta mielenkiintosta nähdä millasta normaali arki täälä on. Se oli kyllä aika mielenkiintonen kokemus. Hassua, että nuoretki menee täälä kirkkoon joka sunnuntai. Ei taideta tehä Suomes niin... Hillary sano, et täälä melkeinpä pidetään outsiderina, jos ei käy kirkos.
2 kommenttia:

  1. Wou miten selvisit tosta myrskystä :o toivottavasti ei tornadoja tosiaan tuu koska voin kuvitella miten paniikis olisit! Mut siel on kumminki totuttu niihin ja just kaikki varotoimenpiteet että kyl sä turvas oot! :)
    Varmaan vähä erilaista toi uskontotouhu sielä ku täälä! Mut kuulostaa mielenkiintoselta, sitäki kautta tutustut sit muihin nuoriin :p
    Halauksia<3

    VastaaPoista
  2. Joo ihme kyllä hengis ollaan :D Just ku olin päivittäny tänne, et toivottavasti ei tuu tornaoja niin avasin telkkarin ja tadaa tornado lähestyy Meksikon lahtea... Halauksia sinne kans<3

    VastaaPoista