perjantai 7. syyskuuta 2012

Kolmas osavaltio!


 Arizonan loma kyllä täys kymppi! Oon ollu Jenkeis vasta vähä päälle kolme viikkoo ja Arizona oli jo kolmas osavaltio ;)  Ei paha ei paha. Ajattelin ostaa, joka osavaltiosta magneetin muistoksi. Hillary vähä innostuki, että hommattais mulle Usan kartta mun huoneeseen johon sitte ruksaisin osavaltiot jois oon käyny.

Oli ihan jees kokemus lennellä private jetillä Arizonaan :D Laitan siitä kuvia myöhemmin ku ne on vielä Hillaryn työkoneella. Kone oli vaan kaheksanpaikkanen, mutta tosi hieno. Sain syödä ja juoda mitä halusin ja muutenki se kone oli aika porvarin näkönen. Ei tollasta joka päivä koe! :P

Yövyttiin Hillaryn vanhempien hienos talos, joka oli suoraa ku jostain sisustuslehdestä. Uitiin uima-altaas, otettiin aurinkoa, käytiin ravintolois ja vaan rentouduttiin. Siä oli tooosi kuuma! Tuntu et ois ollu kuumempi Arizonas, mut itte asias täälä on mittarin mukaan kuumempi.


Ihan kiva talo :D

  Lauantaina mentiin vaeltamaan Pinnacle Peak Parkkiin. Ei ollu mitää kovin herkkua tuolla helteellä... No joka tapaukses se kiipeäminen kannatti :)


Sunnuntaina lähdettiin varhain aamulla kohti Grand Canyonia. Matka oli aika tylsä ja tuntu niin pitkältä. Maisemat oli mahtavia ja oli aika jännää huomata, kuinka luonto muuttu pitkin matkaa. Phoenixissa, mistä lähdettiin oli kuivaa ja kaktuksia, ku taas lähempänä Grand Canyonia havumetsistä tuli aiva Suomi mieleen. Grand Canyonin haluan kyllä nähä vielä uudestaan! Se oli niin paljo hienompi livenä, ku kuvis tai leffois.
 Ok? :D


 Tulomatkalla pysähdyttiin syömään jotain intiaanien ruokaa. Näyttää epäilyttävältä, mutta oli hyvää :D Tulista tosin...

Koulus on ollu aika rankkaa edelleen... Koko ajan vaan toivon, että helpottuis :( Oon yrittäny vaihtaa governmentin tai US historyn pois, mutta ei onnistunu, koska se on lakisääteinen juttu. Oklahoman lain mukaan kaikkien vaihtareiden pitää käydä molemmat. Kiva juttu! Juttelin eilen kanslistin kans, ku tuntuu etten oikeen pysy aina mukana mitä tunneilla käsitellään. No tuli vähä parempi mieli ku se sano, että se on ihan normaalia eikä mun kuulukkaa osata vielä kaikkea. On vaan ollu sellanen olo, että opettajat ei oikein tajua tuota pointtia ja vaatii multa samaa ku muilta. Yks opettaja viä vertas mua johihinki ruotsalaisiin vaihtareihin, että on ne saanu a:n paperit. No mä en ookkaa ne!!! Ärsyttävää... No toivon, et ne kattoo vähä läpi sormien ainaki tän alun kans. Kansilsti lupas onneksi laittaa vielä s-postia opettajille.


Nyt ihmiset on alkanu ottaa mut enemmän huomioon ja oonki tavannu lisää kivoja ihmisiä koulus :) Perheessä on edelleen kaikki hyvin. Justiin puhuttiin, että outoo ku tää yhdessäolo tuntuu niin luonnolliselta. En oikein keksi, että mistä meille vois tulla kriisejä :D Oon kuullu niin monen entisen vaiharin suusta, et on ollu vaikeeta isäntäperheen kans. No mulla ainaki so far so good :) Toivottavasti jatkuuki tälläsenä!


5 kommenttia:

 1. OI MITEN IHANAT KUVAT!!!! Ja toi taloki on kyl iha unelma.............

  VastaaPoista
 2. Onpas mukava kuulla, että toi sun vaihtariperhe on noin ihana! Oon kans kuullut huonoistakin kokemuksista noiden isäntäperheiden suhteen, mut uskon myös että itse vaihtarilla (joustavuudella, sopeutumiskyvyllä) ja ylipäänsä persoonalla on vaikutuksensa asiaan. Mut enivei hyvä kuulla, että sulla on kaikki hyvin. Älä vaadi liikaa iteltäs ton koulun suhteen, se rupeaa ihan varmasti helpottamaan jossain vaiheessa kun totut siihen englantiin, opettajiin ja aineisiin. Oot fiksu tyttö, älä stressaa liikaa :)

  VastaaPoista
 3. Joo oon tosi kiitollinen, että mulla kävi noin hyvä munkki perheen suhteen! Uskon et tää alku vaikein. Välillä vaan meinaa usko loppua... Opettajat oli onneksi sanonu vanhempainillassa, että ne auttaa niin paljo ku on tarve :)

  VastaaPoista
 4. Herrajumala mikä house!! Kelpais tuola tosiaa olla joo :))) ja vitsi vähä Ihana toi sun eka kuva ah :) mut joo hope so et rupee sit vähä helpottaa toi koulu, mut ihme pölkkypäitä noi opettajat kyl lol,... :D

  VastaaPoista