sunnuntai 9. syyskuuta 2012

American football!


 
Eilen olin ekaa kertaa kattomas koulun jalkapallopeliä. Harmi ettei se ollu kotipeli, mut ens perjantaina sitte. Olin sielä Beccan ja Kaitlinin kans. Ne on mun uusia kavereita :) Becca on mun kans samalla enkun tunnilla ja Kaitlin samalla historian tunnilla. Ostettiin mullekki tollanen paita Walmartista. Monet pitää noita koulun paitoja ja huppareita koulus. Pelin alku ei ollu kovin lupaava, koska ku oli pelattu ehkä kymmenen min niin tuli ukkosmyrsky... Mentiin sitte katsomon alle odottamaan niin kauaksi et se menis ohi. Jonku puolen tunnin odotuksen jälkeen peli jatku ja lopulta Santa Fe Wolves eli me voitettiin! ;) Oli siistiä olla kattomas, ku kaikki kannusti ja oli niin henges mukana.Cheerleaderit ja bändi oli tosi hyviä.


 Meidän koulun maskotti

Muuten oli kivaa, mutta joka paikas oli heinäsirkkoja ja niitä lnteli kaikkialla.  Piti oikein kattoo mihin astu, hyi! Yleensä en oo mikää "kovin" hienohelma, mutta täytyy kyllä sanoa, että se oli jotain niin karmivaa... :S Ilmeisesti niitä oli siksi niin paljo, ku ne tulee kohti valoa ja oli pimee ilta.

Tänään olin ekois lentopalloharkois. Ne oli vähä niiku extraharkat, koska ens kuus on vasta try outit. Mä todella toivon, että pääsen johonki club volleyball joukkueeseen. Oli aika mielenkiintosta, koska viimeks pelasin lentopalloa ehkä huhti-/toukokuus :D Oli vähä taidot ruostunu... No valmentaja ihme kyllä kehu mua ja sano, et club volleyball ois mun juttu. Se sano, että oon selvästi takakenttäpelaaja. No eipä sillä väliä missä pelaan kunhan vaan pääsis joukkueeseen, missä vois tutustuu uusiin ihmisiin.

Käytiin myös vähä asioilla ostaas lentopallokamoja ja muita juttuja. Käytiin myös tosi isos kenkäkaupas. Se oli unelmakauppa etenki tälläselle shoppailijahullulle! :D Tooosi paljo hienoja kenkiä. Ostin kahdet kengät ja molemmat parit oli viä alennukses.

Mun uudet rakkauskengät! Kuvasta ei oikein näe kunnolla millaset noi on. Livenä ne on hienommat :P

Oon tutustunu nyt aika moneen uuteen kivaan tyyppiin. Hassua, että nyt saan paljo kavereita kerralla hehe. No onneksi niin, koska on ollu välillä vähä yksinäinen olo ku ei tunne ketää. Huomenna meen yhen Grantin ja sen kaverien kans hengaan johonki.

6 kommenttia:

 1. Jee vähä siistiä! Kiva että oot nyt tutustunu uusiin ihmisiin, tiesin kyllä että saat paaaljo kavereita sit ku vaan lähtee sielä hommat toimimaan! :--)
  ja tottakai sua kehutaan siel lentopallos, nehän oli meksikoski aiva wtf nii kyl sielki ;) tsemppiä vaan, toivottavasti ne osaa pelata joukkuepeliä! on muuten ollu tosi outoa pelata nytte ku sua ei oo samas joukkuees, välillä tuntuu etten osaa pelata ilman sua.. mut kai mä opin.
  Halauksia olet ihana♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo :)) No ei oo itsestäänselvää ku on mun taidoista kyse:D Vähä muuten outoa ku ei pelata samas joukkuees! Hui! Säki <3

   Poista
 2. IHANAT KENGÄT! Jee kivaaa, että oot saanu uusia kamuja :--)näitä on niin kiva lukee niin saa vähä ajatusta siitä millasta se elämä siä on.. käyn melki joka päivä kattoos et joko oisit kirjottanu jotain uutta :D terveisin jonna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks! :) Oo söpöä mun uskollinen fani ;) <3

   Poista
 3. Ei mulla muuta ku et vähä creepy toi maskotti JA RAKASTAN NOITA KENKIÄ !!!!! Ah mäki haluuun ;))

  VastaaPoista