keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Grand Lake!

Fall break tuli ja meni. Oli ihanaa unohtaa hetkeksi koulu, koska se on aiheuttanu niin paljo stressiä... Tiistaina, keskiviikkona ja torstaina hengasin vaan kavereiden kans eli ei mitään ihmeellistä.

Perjantaina lähdettiin Hillaryn vanhempien lake houselle, ja Ceres tuli meidän mukaan :) Järven nimi oli Grand Lake ja kaupunki oli Disney. Automatka kesti noin kolme tuntia, mutta se meni nopeesti, koska melkein koko matka oli moottoritietä. Meillä oli takapenkillä Ceresin kans tietenki omat sekoilumme niin ku kuvista voi huomata...
 Sebastian näyttää niin onnelliselta! <3
Meillä oli vähä puutetta tilasta... Sebastianin haukotus pilaa kuvan! :D

 Lake house oli mahtava niiku olettaa saattoki, koska kyseessä oli Hillaryn vanhempien talo :D

Lauantaina mentiin vähä kävelemään lähiympäristöön. Oli tosi hienon näköstä, koska puut oli jo alkanu vaihtaa väriä.

  Sen jälkeen lähdettiin veneajelulle. Se oli siistiä!


Hillary oli meidän kapteeni :P

Mentiin jopa uimaan. Ceresin mielestä vesi oli jäätävää, mutta itte asias se vastas aiva Suomen normi kesälämpötiloja :D "Hulluna" suomalaisena jäin sinne vielä hetkeksi, koska veteen tottu nopeeta.

Maanantaina oli ehkä masentavinta ikinä palata kouluun... Aamulla ajattelin ku kello soi, että ei voi olla totta taasko kouluun?! Nyt tiistaina Hillarylla ja Davidilla on the Bible study niiden kaveripariskuntien kans täälä meillä kotona. Mä oon tavannu hoitaa sillä välin lapsia pientä palkkaa vastaan. Plööh vielä ennen sitä historian läksyt odottaa NOUUUUH!

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, että sait vähä lomailla ja että sulla on sielä huippuja kavereita ! :--) voimahalaus kouluun ! -Hema

    VastaaPoista
  2. Kiitos Hema! :) Oli kyl paras loma

    VastaaPoista