lauantai 15. joulukuuta 2012

San Francisco!

O.C:n tunnari pyöri vaan pääs, ku lentokone otti suunnaksi länsirannikon. Meillä oli välilasku Denverissä Coloradossa, mutta ilman sitä lento kesti yhteensä neljä tuntia. Ikkunasta näky Kalliovuorien lumiset huiput. Sinne pitää kyllä vielä päästä. Mennäänki sinne luultavasti tammi-/helmikuussa :) Hotelli ei ollutkaan mikään slummi vaan Palace Hotel. Kiitos Hillaryn konferenssin, koska firman piikkiin! ;) Mulla oli koko ajan sielä sellanen tunne etten kuulunu niiden rikkaiden porvarien joukkoon...
  Hotellirakennus oli siis yli 100v. Kaikki oli tosi kalliin näköstä ja viimmesen päälle koristeltua. En oo ikinä ollu noin hienossa hotellissa. Yks yö per huone tais maksaa jotain 300$!
                                                        Hissitki oli kultaa... Moi :D

Ulkona oli vahtimestarit valmiina hakemaan asiakkaiden autoja parkkihallista. Kätevää! Me siis tosiaan vuokrattiin auto loman ajaksi.

                                                 Noita vanhoja raitikoita oli joka paikas.
                                                             Söpö "poliisiauto" :D


 Koska Hillary oli torstain konferenssissaan, menin Davidin kanssa käymään Alcatraz-vankilassa. Se suljettiin 60-luvulla, koska kustannukset oli niin suuret. Sielä pidettiin kaikki vaarallisimmat rikolliset.
 Yks kolmikko yritti paeta tuolta, mutta virtauksien, haiden ja +10 asteisen veden takia se ei ollu kovin helppoa. Yks löyty ilman päätä ja kahta ei löytynyt koskaan... Muitakin yrityksiä oli, mutta ne ei toteutunu kovin hyvällä menestyksellä.

                                                             Tuli mieleen aiva Pako!

 Tuon jälkeen Hillary ja David halus kiertää yhden wine walkin. Kierrettiin pieniä kauppoja joissa sai maistella viinejä. Tietenkään mä en voinut, koska ikä ei riitä täälä... Sen jälkeen mentiin illalliselle Davidin ystävien kanssa.

                                         Ei millään pahalla, mutta niin järkyttävä talo!


                     Perjantaina mentiin Davidin kanssa Ripley's Believe It Or Not- museoon.

                                      Mun naama ei ihan vääntyny samalla lailla :D

Mentiin myös sellaseen peili labyrinttiin. Me ei oltu oikein hyviä Davidin kans, koska aina jouduttiin palaamaan lähtöpisteeseen. Lopulta lipunmyyjä sano, että koittakaa alottaa loppupäästä ja tulkaa alkuun :D Aika säälittävää.

                                                                        Nättiä!

Sitten mentiin hotellille hakemaan auto ja Hillary. Sitten  mentiin ajelemaan ja ottamaan kuvia.
                                                                Golden Gate Bridge!
 Käytiin myös muutamassa kojussa, koska halusin löytää Kaliforniamagneetin mun kokoelmaan. Huomattiin Hillaryn kanssa, että oltais loistavia silma-/aurinkolasimalleja!

Illallinen syötiin hienossa kalaravintolassa. Mä valitsin tylsänä kalapitsan. En olisi varmaan edes osannu syödä tollasia rapuja, mitä noi söi :D

                  Launataina mentiin tutustumaan punapuumetsään. Vitsi noi puut on valtavia!!
                                                                        Hyhyiiii!

                                              Uudet aurinkolasit hihii! Toi silta on kyllä niin hieno :P
             Tuo on yhden taidemuseon pihalta. Tämä on Hillaryn mukaan yksi koulukorttivaihtoehto

Kaiken kaikkiaan loma oli kiva ja onnistunut. San Francisco on ollu mun listalla yks kaupungeista, joka on pakko elämän aikana nähdä :) Oon niin kiitollinen, että mulla kävi näin hyvä tuuri perheen suhteen. Hillaryki sano yks päivä, että tajuanko mä kuinka positiivisesti vaikutan niiden elämään. Ne ei kuulemma voi ottaa toista vaihtaria, koska kukaa ei pääsisi mun tasolle. Oon kuulemma niin helppo ja ihana muutenki. En ny sitte tiedä onko näin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti