torstai 20. joulukuuta 2012

Winter Formal

Viime lauantaina mun koulu järjesti tanssiaiset Bricktownissa. Ennen sitä menin Hillaryn kans meikkaajalle ja tulikin ihan kiva meikki. Se oli itse asias eka kerta kun kun kävin aiva kunnon ammattilaisella. Sen jälkeen kokoonnuttiin Ceresin, Tyronin ja Daxin kanssa Baileylle. Grant, Justin ja muut meni suoraa paikan päälle.

 Uusi mekko ja takana meidän söpö joulukuusi. Taitaa sielä kuusen alla olla paketti Kurikastakin ;) Täälä monilla on tekokuusia, ja jenkkien tapaan jos ei oo aito niin aina voi hommata koristeita, jotka haisee kuuselta. Tietenki meillä on niitä :D Musta tuo on hullua, mutta toimii!

                                              Tyron sai kerranki tuntea itsensä pitkäksi :D

                                                                          Ceres :)
                                                                   Meidän uus pari ;)
                                                                   Like a boss!
                                                                           Dax :)
                                                
               Bailey :) Tämä on pelottava kuva, koska mun mielestä näytä ihan mun Anna-siskolta...
                                                          Mitähän täs kuvas tapahtuu?

                                                                              Grant :)
                                                                      Jack ja "normaali" Justin :)

                                                                   Hahahaa pojat
Tanssit oli ihan kivat, mutta täytyy sanoo ettei musiikki ollu mitenkää parasta. Vai kuinka muka voi tanssia jotain räppiä -_-
Hillary lainas sen kaulakorua, mikä oli mun mielestä tosi hieno. Täytyy ehkä hakea itekki samanlainen :) Meillä toimii muuten hyvin tämä lainaaminen, koska saan vaan mennä Hillaryn korulaatikoille ja vaatekaapille, jos haluan lainata jotain. Kuulemma tietää kuinka toimitaan, ku sillä itelläkin on kaks siskoa haha
Tanssaista mentiin Jackin isän porvaritalolle hetkeksi aikaa hengailemaan. Sitte lähdettiin leffaan keskiyön näytökseen kattomaan The Hobbit. Nyt kaikki 100% true fanit tappaa mut, koska voi olla, että nukahdin jossain välissä.... Olin yksinkertasesti niin väsynyt kahelta yöllä, ettei silmät pysyny auki :DD No pienien torkkujen jälkeen oliki sitten uudestisyntynyt olo haha. Muuten leffa oli ihan hyvä ei siinä.

Tällä viikolla onki ollu kiirettä. Loppukokeet joka aineesta, joissa on kysymyksiö koko syksyn aineista... Stressaa! Onneksi jo enkku ja saksa takana. Saksa meni tosi hyvin, mutten oikein tiedä siitä enkusta. No pitää toivoa parasta! Huomenna environmental science ja government. Ainiin ja kuorokoe, mutta sen pitäis olla kuulemma helppo homma. Historian kokeen teen vasta onneksi loman jälkeen, koska lähdetään perjantaina jouluksi Davidin tädin perheen luo Georgiaan :)

Oon ostanut melkein kaikki joululahjat. Hillarylle ostin lahjakortin European Facial-hoitoon ja sitte annan vielä Marimekon meikkipussin. Isäntäperheen vanhemmille leivoin isosisoäidin reseptillä pipareita :) Hyviä niistä tuli! Joku ainaki tykkäs...Sebastian(koira) oli tyhjänny lautasen, joka oli tiskipöydällä ja myös pienen pakasterasian mun yöpöydältä, koska tarjosin niitä Grantille. Se koira löytää kyllä kaiken!! En mä nyt tajunnu, että se voi ne pöydältä saada :D Onneksi olin ehtiny täyttää jo laatikot, jotka annan lahjaksi. Davidille annan  Thunder-paidan, CD:n ja kravatin. Ceresille ja Baileylle annoin jo joululahjat, koska pidettiin pikkujoulut eilen. Annoin Ceresille sellaset söpöt sisäkengät ja Baileylle korvikset,kaulakorun ja korurasian. Ceresiltä sain rasvan ja sellasen hajuveden tai jonku vastaavan. Baileylta sain kaulahuivin ja nimilapun,jonka voi laittaa matkalaukkuun kiinni.

Nyt katotaan Hillaryn kanssa joululeffaa ja sitten pitäis vielä vähän kertailla kokeisiin. Huomisen jälkeen onki syyslukukausi paketissa. Jeeeee! Saa huokasta helpotuksesta, että on selvinny tästä kaikesta. Ps. jos jollain on jotain kysyttävää vaihdosta tai mistä vaan niin vastaan ihan mielelläni :)
2 kommenttia:

  1. Tosi kiva blogi ja ihanan paljon laitat kuvia tänne! Kiva kattoa:) Aattelin nyt sit heittää kysymyksen, et miten päädyit valitsee järjestöks just Inton?:D Ite oon miettiny lähteväni kans jenkkeihi vuodeks just sen kautta, koska oon tullu siihe tuloksee et se on halvin ja muuteki vaikuttaa hyvältä järjestöltä, mut en oo hirveesti kuullu ihmisist jotka ois menny just Inton kautta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos paljon :) No itse asias mäkään en tiennyt Intosta yhtään mitään ennenkö menin haastatteluun ja lähettelin sähköpostia entiselle vaihtarille. Valitsin Inton samasta syystä eli koska se oli halvin ja muutenkin sain hyvän vaikutelman järjestöstä. Tähän asti kaikki on sujunu ihan hyvin. Oon ollu tyytyväinen Intoon. Etenki New Yorkin leirillä kaikki suju tosi hyvin. Mun laukkuhan hajos ekalla lennolla, mutta vetäjät otti asian kyllä hoitaakseen ja lähetettiin se korjattavaksi. Mulla ei oo ollu hirveesti ongelmia täälä joten en oo ottanut pahemmin yhteyttä jenkkijärjestöön. Kyllä ne välillä soittelee ja kyselee oonko hengis :D

      Poista