keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Joulukuu!

Noni vihdoin sain raahattua itteni tänne... Ollu taas kaikenlaista, ettei oo täälä pahemmin ehtiny käydä. Tänne kuuluu hyvää! :) On hassua huomata kuinka nyt on taas ihan eri fiilis. Mulla oli tuos jonku aikaa sellanen koti-ikävävaihe ja oli sellanen olo niiku olis jollain lailla "hukassa". En tiedä mistä se oikein tuli. Nyt ei oo ollu koti-ikävää ollenkaa varmaan kuukauteen. Nomaalia?? Ehkä se johtu siitä, että kaikki oli jo niin tuttua ja arki tuli vastaan. Nyt on aiva toinen ääni kellos. Oon löytäny taas sen saman energisyyden, mikä mulla oli ku tulin tänne. Oon oikeesti alkanu miettimään, että pian pitää lähtee jo kotiin. Okei vielä päälle viis kk jäljellä, mutta aika menee aivan liian nopeeta :( Kaikki kaverithan on täälä sitä mieltä, että mun pitäis mennä täälä collegeen tai yliopistoon :D Kuulemma kattoki löytyis pään päälle. Tää on kumminki liian kaukana Suomesta. Mä luulen, ettei porukatkaa oikein ilahtuisi, jos lähtisin samantien takas. Ei ainakaa äiti! 

Viime viikolla mentiin Bricktowniin eli Oklahoma Cityn ydinkeskustaan kaveriporukalla ja käppäiltiin vaan ja kattottiin ku joka paikkaan oli ilmestyny hienoja jouluvaloja. Täälä tää jouluhössöttäminen onki alkanu ja niitä jouluvaloja todella on! Muhun ei oikein iske toi, että pihalla on viidet eriväriset valot... Yhdellä porvariasuinalueella on semmonen talo, missä on oma radiokanava. MITÄÄÄ?! Niillä on sellanen kyltti pihalla että käännä kanavalle 100.9 ja sitte alkaa kuulua joulumusiikkia ja valot välkkyy samas tahdis. Ei hyvää päivää! :D Välillä mä  en vaan ymmärrä tätä jenkkitouhua! No mikäs siinä jokanen tavallaan. Meillä kotona ei oo vielä koristeita, mutta on tuo joulukuusi tuohon olkkariin jo ilmestyny.
                                                                       Bricktown :)

Viime viikolla menin myös pitkästä aikaa salille poikien kans (Cheerleader-sali missä on trampoliineja ja patjoja jne). Löysin sieltä uuden kaverin Cayleen. Se käy samaa koulua ja on myös seniori. Se on yhden poikien kaverin kaksoissisko ja pyörii sielä samasta syystä ku minäkin eli "wannabe parkour" haha. No ei kai! Aika paljo pitäis opetella jos sille tasolle yrittäis...

Ai niin Thanksgiving meni kans jo pari viikkoo sitte. Oon vissiin vähä koomannu tän blogin kans... Vietettiin se Davidin vanhempien luona Tulsassa. Thanksgiving alotettiin Turkey racella eli sellanen tapahtuma, missä sai juosta/kävellä 2 tai 4 mailia. Se anto tekosyyn ihmisille syödä paljo kalkkunaa ja muuta perinneruokaa. Sen jälkeen mentiinki sitte Davidin serkuille syömään. Meitä olikin ihan kivasti jotain päälle 20 henkeä. Pöytä oli niiku suomalainen joulupöytä eli sieltä löyty kaikkee mahdollista. Sitten mentiin pelaamaan amerikkalaista jalkapalloa lähitielle. Tietenki pelattiin vähä muunnetuilla säännöill,ä eikä se ollu niin väkivaltasta ku telkkaris. Silti jotenki sain mustelmia? Aluksi olin aiva hukas, mutta Davidin valmennuksessa  teinki jopa touchdownin! Sen jälkeen mentiin Tulsan keskustaan "joulunavaukseen" tai johonki vastaavaan. Täälä Jenkeis Thanksgiving perinteisesti avaa joulunodotuksen.Ihmiset laittaa jouluvalot ja radioissa alkaa soimaan joululaulut. Joulunavauksessa oli mieskuoro laulamas joululauluja ja joulupukki tuli myös, ja se laitto keskustan jouluvalot päälle. Sillä joulupukilla ei ollu kyllä kovin hyvää läppää. Aiva hävetti sen puolesta! :D Ei millää pahalla. Se yritti vähä liikaa haha. Sitten sen jälkeen mentiin kattomaan uusin Bond-leffa. Se oli ihan hyvä, muttei ehkä paras Bond. Seuraavana päivänä sitte mentiinki lake houselle ja lähinnä vaan oltiin ja rentouduttiin.

Huomenna keskiviikkona lähdetään Kaliforniaan! ;) Hillarylla on joku työjuttu San Franciscossa joten me lähdetään Daividin kans mukaan. Ääää en malta odottaa. Jee ei tarvi mennä kouluunkaa. Enää kymmenen koulupäivää ennen lomaa! Teen sitte uuden päivityksen mahdollisimman pian ku tuun.

Ps. Kiitos ihanat Topparit, ku lähetitte mulle kiva paketin! Salmiakit katos aika nopeeta ;)

2 kommenttia:

 1. Hahhah tuo jouluradio, mitä ihmettä?? :D Kiva kuulla että fiilikset on paremmat noin muutenkin!

  Kirjotteles siit kaliforniasta kun ehdit, kuulostaa kyl mahtavalta :)

  -Saara A-L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on nää Jenkit välillä vähä liian yliapmpuvia... :D On kyllä parempi fiilis ja oon ilonen siitä :) Kirjotan mahd. pian kunhan kasaantuneilta kouluhommilta ehdin. Lomailu ei ole ilmaista...

   Poista