keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Oklahoma City Barons vs. Milwaukee Admirals

Perjantai oli mahtava päivä!!  Menin Hillaryn ja Davidin kans kattoon AHL-lätkäpeliä Barons vs. Admirals. Hillary sai meille liput töistä ja olin kyllä aika onnes  ku se lähetti mulle kuvaviestin kännykkään, että hankki meille liput. Ihan kiva yllätys! Tunnelma pelis ei ollu niin hyvä ku Thunder-korispelis, koska lätkä ei oo täälä niin kova sana valitettavasti. Halliki oli puoliksi tyhjä... Voi mikä häpeä! No ei se mun fiilistä kyllä pilannu! Paikat oli tosi hyvät heti toiselta riviltä. Hillary lainas mulle Baronsien pelipaitaa ja ainaki meillä kolmella oli tunnelma katos. Paras juttuhan tietenki oli, että Baronsin joukkuees pelas kaks suomalaista, Teemu Hartikainen ja Antti Tyrväinen. Admiralsinki leivis pelas kolme suomalaista Juuso Puustinen, Jani Lajunen ja Antti Järvinen ;) Pelas ne kyllä niin hyvin, että sai olla kyllä ylpee leijonista!


Oli ihan siistiä nähä Lajusen tappelu melkein vierestä!!
Oli jännä ja tiukka peli. Molemmat joukkueet pelas tosi hyvin.  Oklahoma City Barons vei lopulta jatkoajalla 2-1!

Pelin jälkeen odoteltiin Baronsien pukkareiden ulkopuolella ja onnistuinki tapaamaan Antti Tyrväisen!! Aluksi olin aiva jääs, koska en ollu puhunu Suomea livenä kenenkää kans kolmeen kuukauteen. Se oli aiva ihmeissään, että yhtäkkiä joku suomalainen tulee vastaan Jenkeis ja puhuu suomea :D  Anttihan on melkein naapuri ku on kotosin alunperin Seinäjoelta! Sentään joku tietää pienen Kurikan haha. Harmi, että Teemu Hartikainen oli ehtiny jo lähteä. No ehkä nään sen ens pelis!

 Kyseltiin myös mistä päin Admiralsin pelaajat tulee ja meitä nevottiin menemään vastapäisen hotellin aulaan, koska pelaajat kuulemma majottu sinne. Pääsin sitte tapaamaan sielä vielä kolme muuta leijonaa eli Antti Järvisen, Jani Lajusen ja Juuso Puustisen. Ei paha ei paha! ;) Juteltiin niitä näitä ja Lajunen sano, että huomas mut ja mun lipun katsomos. Miten se voi olla mahollista?! Otin tuon lipun vaan aiva läpällä mukaan, enkä todellakaa olettanu, että joku pelaaja voi sen jopa huomata haha :D
Tuon jälkeen olin aiva sienis, koska olin niin innoissani! Hypin ja pompin koko loppu illan :D Varsinki toi Lajusen tapaaminen  oli niin mieletöntä! Olihan se voittamas mm-kultaaki 2011 hihii. kannatti kyllä lähtee, vaikka olinki vielä kipee. Taisin tartutaa Davidiinki lätkäfanituksen, koska kotona se kuulemma selaili netistä suomalaisia pelaajia haha. Se hommas mulle myös Baronsien kiekon ja niiden peliaikataulujulisteen. Taidetaan mennä toistekki ;) Ilmeisesti mennään kattoon myös NHL-peliä Teksasiin. OH YEAH!

Maanataina mun piti pitää jälleen kerran environmental sciencen esitelmä koulussa. Tehdään noita aina joka kuudes viikko. Ensi pitää ettiä artikkeli netistä ja tehdä siitä "tiivistelmä" paperille ja sitte esittää se luokalle. Ei siitä ny mikää kaunein tullu, mutta menettelee! Koulussa menee muutenki ihan ok nykyään. Numerot on ollu sillä tasolla millä pitääki ja oon tosi ilonen siitä :) Government loppuu joulun jälkeen joten koulu helpottuu vähä onneksi. Äää en malta odottaa! Government on ehkä tylsin aine ikinä. Välillä toki opettaja on yllättäny positiivisesti ja ollaan pelattu lopputunti Nintendolla Mariopeliä :D Sen tilalle tulee käsityö. Saa nähdä kuinka hyvin osaan tehdä vaatteita... Voi tulla aika mielenkiintoista!

Eilen tiistaina menin vapaaehtoistyönä pussittamaan ruokaa Food Bankkiin. Se oli ihan mielenkiintonen kokemus. Tuntu hyvältä, ku sai auttaa niitä ihmisiä joilla ei oo varaa ostaa ruokaa. Jopa yksi kuudesta Oklahomalaisesta kärsii nälästä ja kuulemma joka neljäs mun koulunki oppilaista menee nukkumaan nälkäisenä :( Kamalaa! Sen jälkeen menin Ceresin luokse hengailemaan Baileyn ja poikien kans. Jäin sinne myös yöksi, koska meillä ei oo koulua Thanksgiving breakin takia. Tosi harmi juttu!! Tänään lähdetään Tulsaan Davidin vanhempien luokse viettämään Thanksgivingia. Perjantaina sitte taas lake houselle jippii!

 Ihmiset on kyselly miltä nää noiden koirat näyttää joten täs on nyt sitte kuva :D Vasemmalla Remington ja oikealla Sebastian

4 kommenttia:

 1. Ihana seurata tätä sun elämääs täältä blogin kautta! :) käy tsekkaas myös mun blogia ja sieltä eritysesti viimesintä kirjotusta! ;) http://heroofhersownlife.blogspot.fi/2012/11/liebster-blog.html#comment-form

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ihana Merkku :) Sori huomasin sun kommentin vasta nyt! Pitaa kayda lukemas :)

   Poista
 2. Paljoko tää koko matka(vuosi) suunnilleen tulee maksamaan?(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm... En nyt oo aivan varma, mutta tais olla suunnilleen 8000 euroa tai jotain sellasta. Tuohon on laskettu vakuutus ja viisumimaksu myös. Tietenki pitää olla vielä taskurahaa kouluruokaan ja muihin menoihin :)

   Poista