perjantai 2. marraskuuta 2012

Halloween!

Jenkkien Halloween on nyt koettu! Siitä onki nyt hössötetty täälä aiva urakalla :D Ihmiset on koristellu pihojansa kurpitsoilla ja kaikenlaisella krääsällä. Meillä ei ollu ku muutama kurpitsa ulko-oven vieressä. Viime lauantaina kaiversin kurpitsoja Ceresin, Kelsean ja Justinin kans. Oli hassua oikeesti päästä tekeen sitä ku on nähny aiemmin vain elokuvis. Aika sotkevaa se kyllä oli, ja oliki ihan fiksua tehdää sitä pihalla :D


 Ensimmäisessä vaiheessa kaivettiin kaikki siemenet ja muu sisältö pois. Kelsea oli mun mallina ;) Sillä ja Ceresillä oli tollaset meikit naamas, koska ne oli jossain juoksutapahtumas.
 Sitte teipattiin tollanen naaman kuva kiinni kurpitsaan ja kaivettiin veitsellä rajojen mukaan. Mä tietenki valittin mahdollisimman yksinkertasen haha.


 Yllättävää, että Justinilla taas tollanen creepy ilme :D
 Kaverit halus välttämättä stailata mut...
 Mun eka kurpitsa ja olen ylpeä!! Eihän se niin kaunis oo, mutta yritys oli kymppi :D


 Sen jälkeen meidän oli tarkotus lähtee Halloween paraatiin, mutta se homma meni vähä puihin ku Hillaryn kampaaja kestiki aiva älyttömän kauan niin ei sitte päästykää lähtemään.

 Päätettiin kumminki lähtee sitte sellaseen haunted trial forrest juttuun. Siinä mentiin sellanen rata joka meni keskellä metsää, jossa oli välillä pieniä "taloja/huoneita" jonka läpi piti mennä. No se olis ollu jo pelkästään noiden takia karmivaa, mutta kaiken lisäksi tyypit säikäytteli naamareidensa kans meitä. Tykkään tosi paljo kauhuleffoista, mutta mua pelotti oikeesti niin paljo, että puristin Justinin käsivartta niin paljo et siinä ei varmaan verikää kiertäny :D Kiljuttiin Ceresin kans aiva paniikis ja Justin vaan nauro meille.... Reilua!  No ei ollu kovin kiva ku joku Teksasin moottorisahamurhaaja seisoo metrin pääs sun takana moottorisahan kans jä käynnistää sitä siinä. Äää traumat! :D Ne ei edes koskenu meihin, mutta se oli niin creepy ku ne lähti seuraamaan ja nauro vaan ivallista naurua ja muutenki piti jotain epämäärästä ölinää.

 Keskiviikkona oli sitte viralinen Halloweenpäivä. Kouluunki oli mahdollista pukeutua, mutta tyypit oli niin tylsiä et vaan ehkä 1/3 pukeutu... Mä ostin Halloween Superstoresta merirosvoasun, jota varmaan käytän sitte penkkareiski ens vuonna. Illalla mentiin Ceresin kotiin hengailemaan ja kierrettiin naapurustossa. Pojat meni trick or treat, mutta meistä likoista me oltiin jo liian vanhoja :D

 

 Mun ääliöt <3


                                                                
                            Kuvastaki voi päätellä, että hyvin tuun hyvin toimeen hostmomin kans :D

Huomenna perjantaina meen Hillaryn, Davidin ja Michaelin (Davidin pikkuveli) kans kattoon  Oklahoma City Thunderin koripallopeliä. Se on NBA- joukkue ja se on tosi kova sana täälä. Joka paikas myydään OKC Thunder-fanituotteita. Mäki lähetin isälle synttärilahjaksi paidan ja lippiksen. Munki pitäis varmaan ostaa jotaki etten oo aiva outsider haha.


Niin joo ja sellanen kiva juttu, että maaliskuus näen Owl Cityn, Maroon 5 ja Neon Treesin!! :D Tehdään likkojen kaa reissu Tulsaan ja mennään niiden keikalle. Ei paha ei paha! En malta odottaa hihiiii. Se on sopivasti viä sprong breakin aikaan :)

2 kommenttia: