torstai 15. marraskuuta 2012

Nebraska!

Perjantaina lähdettiin aamulla yheksän aikaan kohti Nebraskaa. Tietenki melkein tunnin myöhäs sovitusta ajasta, mutta se nyt ei oo mitään uutta haha. Matka kesti noin yheksän tuntia plus tauot. Se meni kumminki yllättävn nopeeta hyvässä seurassa :)

                                                                  Neljäs osavaltio!

                           Kansasissa pysähdyttiin Lindsborgissa. Se on sellanen Swedish town.

                                      Bongattiin Scandinavian gift shop ja Suomikamaa!


Ostin pari pinssiä,läkerol-askin ja salty fishejä nam! Ostin myös sellasen hauskan huulirasvan, jossa oli suomen lippu ja siinä luki et "Kiss me I am Finnish". Niin ja tietenki suklaajoulukalenterin :))

 Lounaaksi syötiin köttbullesmörgås. Se oli niiku limppu jonka päällä oli salaattia ja lihapullia. Toimii! :D

                     David haasto mut johonki peliin, missä en sitte ollu kumminkaa kovin hyvä...

                                                                    Viides osavaltio!

Ku päästiin perille oli jo pimeetä. Vastaanotto oli tosi lämmin ja Hillaryn isovanhemmat oli tosi mukavia. Hillaryn mummo oli valmistanu meille illallisen. Se oli kyllä nähny selvästi vaivaa sen eteen. Sen jälkeen ei tehtykää mitää kovin ihmeellistä. Oltiin niin väsyneitä, että mentiin aika aikasin nukkumaan.

Lauantaina päätettiin mennä ratsastamaan. Aluksi jännitti vähä, koska en oo pahemmin ratsastanu. Kerran Merikarvian serkkujen ponilla oon tainnu kokeilla :D Olin kuulemma niin "natural", mutta en ny sitte tiä...En kumminkaa tippunu kyydistä, mikä on ihan plussaa. Mun hevosen nimi oli Cody. Se oli kiltti heppa, mutta välillä vähä innostu liikaa, ku Nick-hevonen lähti juoksemaan niin tietenki senki piti matkia sitte... Oli kyllä hauskaa! :)

Cody :)
Sain ehkä parhaimmat naurut ikinä! Hillaryn Luther-hevosella oli joku ongelma, koska se piereskeli koko matkan. Nauroin melkein vedet silmis :DD
Tollasten myllyjen avulla saatiin vettä karjalle. Noi Sandy Hills alueet on kuuluisia niiden puhtaasta vedestä.Sen jälkeen Hillaryn serkku tuli 4-vuotiaan poikansa kans käymään. Sen mukaan puhun hassusti... Kiitti! :D Se vaan rupes nauramaan ku selitin, että en oo paikallinen vaan tuun Suomesta.

Sunnuntaina mentiin Hillaryn isovanhempien kirkkoon. Se oli joku Presbyterian-kirkko. Muistutti aika paljo luterilaista kirkkoa. Joku virsi tais olla sama. Sen jälkeen syötiin päivällistä Hillaryn kahden sedän ja niiden vaimojen kanssa. Juteltiin kaikenlaista ja ne kyseli Suomesta. Välillä oli kyllä vähä tylsää, ku noista vaaleista on mun mielestä jo jauhettu aiva tarpeeksi :D

                                                                     Baby cows <3
                         
Niillä ei ollu tuola ollenkaa sellasta kunnan/ kaupungin kaatopaikkaa. Koska kaikilla on niin paljo lääniä, jokasella on oma "kaatopaikka" :D No ei siinä, kyllä sielä tilaa tollaselle kamalle oliki. Sielä oli kaikkee rojua. Toiki auto oli melki 100 v.


Maanantaina lähdettiin takasi Oklahomaan. Tiistaina piti mennä taas kouluun. Ärsyttävää ku on hetken pois niin sitte pitää tehdä rästitöitä... Nyt mulla on kiva flunssa päällä, minkä David mulle tartutti,koska se kärsi siitä Nebraskas. Ku heräsin keskiviikkona mun pää tuntu painekattilalta nuhan takia. Kurkku oli kipee ja muutenki veto poissa. Hillary kiikutti mulle kasan vitamiineja ja muita litkuja. Päätettiin et meen kouluun kumminki ja oon kolme ekaa tärkeintä tuntia ja sit se tulee hakeen mut ennen ruokaa. Täälä on niin outoo ku kaikki on niin tarkkaa. Suomes saa vaan tyyliin kävellä ovesta pihalle et joo meen kotiin oon kipee. Tai korkeintaan mennään terkkarin kautta. Täälä Hillaryn piti tulla kirjaan mut pihalle koulusta allekirjottamalla jonku paperin. Kuulemma tarvis viä jonku lääkärin kirjottaman todistuksen, mut Hillary lupas soitella vielä kouluun. En tiedä vielä meenkö kouluun huomenna. Jää nähtäväksi. Toivottavasti tää menis pian ohi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti